Beslenme

Proplan Kedi Maması

Proplan Kedi Maması

Bir kedinin doğduğu andan itibaren protein ve vitamin ağırlıklı beslenmesi önerilmektedir. Kedilerin beslenme özellikleri, onların sağlıklarını korumaları ve doğru bir gelişim göstermeleri adına büyük önem taşımaktadır. Bu noktada, doğru kedi mamasının seçilmesine dikkat edilmelidir. Proplan kedi maması; kedinin yaşına, sağlık durumuna ve kısırlaştırılıp kısırlaştırılmadığına göre değişen uygun mama alternatiflerine sahiptir.

Proplan Kedi Mamasının Özellikleri

Proplan kedi maması; yetişkin kedilere özel farklı içeriklere sahiptir. Bu mamalar sayesinde kedinin kilosunu dengede tutmak mümkün olmaktadır. Ayrıca, içerisinde bulunan vitamin ve protein desteği sayesinde kedinin bağışıklık sistemini güçlendirmektedir. Proplan kedi maması; oldukça yoğun bir protein içeriğine sahiptir. Bu sayede, kedilerin kas gelişiminin istenilen seviyeye gelmesi sağlanır. Bunun yanı sıra, içerisinde besleyici yağlar yer almaktadır. Kedilerin deri sağlığının korunmasında büyük faydası bulunmaktadır. Proplan kedi maması ile beslenen kedilerin parlak tüylere sahip olduğu defalarca kanıtlanmıştır. Proplan kedi maması, kısırlaştırılan kediler için farklı özellikler taşımaktadır. Bu tür kedilerin yeme ihtiyacı artmaktadır. Bu yüzden, Proplan kedi mamasının lezzetli, sindirimi kolay ve hafif içerikli olduğunu söylemek gerekir.

Proplan Yavru Kedi Maması

Proplan kedi maması alternatifleri içerisinde yavru kediler için özel olarak üretilmiş mamalar bulunmaktadır. Yavru kedilerin kas, kemik ve bağışıklık sisteminin gelişimi oldukça önemlidir. Proplan kedi maması, kalsiyum yönünden çok zengindir. İçerisinde et, sebze ve tahıllar yeterli seviyede bulunmaktadır.

Kedinizin beslenmesi hakkında daha fazla bilgiye “Beslenme” kategorimizden ulaşabilirsiniz.

Facebook ve twitter sayfalarımızı takip ederek yazılarımızdan anlık olarak haberdar olun!

Originally posted 2020-11-19 22:55:18.

kedibilgisi

Recent Posts

Kedi Gribi nin Önlenmesi

Kedi Gribi nin Önlenmesi Kedi gribi, insandaki gripten farklı değildir. Boğaz ağrısı, burun akıntısı, hapşırma…

9 saat ago

Chinchilla Kedisinin Karakteristik Yapısı

Chinchilla Kedisinin Karakteri Chinchilla kedisi karakter bakımından fazlasıyla İran kedisiyle benzer özellikler taşır. Zeki, sakin…

22 saat ago

KEDİLERDE BESLENME : BİLMENİZ GEREKENLER

KEDİLERDE BESLENME : BİLMENİZ GEREKENLER KEDİLERDE BESLENME : BİLMENİZ GEREKENLER İster genç, ister yetişkin: Kedinizi…

1 gün ago

Kedinizin Daha Sağlıklı Olması İçin;Beslenme

Kedinizin Daha Sağlıklı Olması İçin;Beslenme Bu makalemizde kedinizin sağlığı için beslenme durumunu ele alacağız. İyi…

2 gün ago

Genç Kedilerde Bakım

GENÇ KEDİLERDE BAKIM Bu makalemizde genç kedilerde bakım hakkında ki durumları inceleyeceğiz. Kediler, kendi tüyrlerini…

2 gün ago

Kediniz İçin Sağlık İpuçları

Kediniz İçin Sağlık İpuçları Her kedi sahibi, kedisinin formda ve sağlıklı kalmasını ister. Bu yüzden,…

3 gün ago