Kedi Evi Nedir?

 

Kediler, aile dostu sevimli ve küçük varlıklardır. İnsanlara dostluk etmeyi ve oyun oynamayı seven bu hayvanlar barınmaya ve sağlıklı yetişmeye muhtaç olarak evlere konuk olmaktadır. Elbette bu dostların tüm ihtiyaçlarını da yine sahipleri karşılamaktadır. Kedilerin ihtiyacı olan pek çok ürün bulunmaktadır. Mama ve su kabı, tasma, oyuncak ya da kıyafet gibi ürünlerin yanı sıra, kedi evi de yine temel ihtiyaçlar arasında yer almaktadır. Bu ürünler bahçede ya da dışarıda kullanılabilecek şekilde tasarlanmış ve kediler için en konforlu hale getirilmiştir. Bu ürünlerin pek çok modeli de bulunmaktadır. Bu modeller ise aşağıda detaylı bir şekilde yer almaktadır.

Klasik Kedi Evi

 

Kedi evi olarak üretilen ve satışa sunulan bu modeller, ufak kulübeler şeklinde dizayn edilmektedir. İçine küçük bir kedi yastığı yerleştirilen ürünler sayesinde bahçede yaşayan kediler olumsuz hava koşullarından ve soğuktan korunabilmektedir. Aynı zamanda bu ürün yine evin içinde de kullanılabilmektedir.

Merdivenli Kedi Evi

 

Kedi evi modellerinden oyun sever kedilerin çok tercih ettiği bir modeldir. Balkonlu gibi görünen bu küçük sevimli evler sayesinde küçük dostlar oyun da oynayabilmektedir. Kapısı olan ve içerisinde barınabilen kedileri yine yastık ile desteklemek de mümkün olabilmektedir. Bu ürün de hem evin için de hem de bahçede kullanılabilecek bir şekilde tasarlanmıştır. Kedilerin olumsuz hava şartlarından da korunması için ideal ürünler olarak bilinmektedir.

Originally posted 2020-10-24 14:53:02.

kedibilgisi

Share
Published by
kedibilgisi
Tags: evikedinedir

Recent Posts

Kedinizin Daha Sağlıklı Olması İçin;Beslenme

Kedinizin Daha Sağlıklı Olması İçin;Beslenme Bu makalemizde kedinizin sağlığı için beslenme durumunu ele alacağız. İyi…

13 saat ago

Genç Kedilerde Bakım

GENÇ KEDİLERDE BAKIM Bu makalemizde genç kedilerde bakım hakkında ki durumları inceleyeceğiz. Kediler, kendi tüyrlerini…

1 gün ago

Kediniz İçin Sağlık İpuçları

Kediniz İçin Sağlık İpuçları Her kedi sahibi, kedisinin formda ve sağlıklı kalmasını ister. Bu yüzden,…

2 gün ago

Mutlu Kedi İçin En İyi On Püf Noktası

Mutlu Kedi İçin En İyi On Püf Noktası Bu makalemizde mutlu kedi için neler yapılabilir…

2 gün ago

Kedinizin Beslenme Biçimini Değiştirmelimisiniz?

Kedinizin Beslenme Biçimini Değiştirmelimisiniz? Bu makalemizde kedinizin beslenme biçimi ne zaman değiştirilmelidir konusunu ele alacağız.…

3 gün ago

Kedinizle Yeni Bir Eve Taşınma İçin İpuçları

Kedinizle Yeni Bir Eve Taşınma İçin İpuçları Bu makalemizde kedinizle yeni bir eve taşınma konusu…

3 gün ago